31.7.2012

Twisted

Nämä piirrokset on tehty vuosina 2006-2008.
Rupesin vain yksi päivä piirreskelemään yhteen vihkoseen ja siitä syntyi vampyyri tyttö Melinda Kauhujen linnassa. Hiukan harmitti että olin mennyt viivoitettuun vihkoon piirtelemään mutta sain idean kopioida sen peilikuvana toiselle paperille hankaamalla viivotinta siihen, jolloin lyijykynän jäljet kopioituivat pääpiirteisesti valkealle paperille.
Katson myös aiheiseksi sanoa, että en osaa piirtää ihmisiä x'D Siksi piirränkin usein manga-tyylisiä, tosin omalla 2004 vuonna kehittämälläni tyylillä. Niitä kuvia ette varmasti saa nähdä, en osannut piirtää lainkaan minkäänlaisia käsiä joten niillä oli joko lapaset tai sitten käset oli taskussa x'D En osaa kyllä vieläkään mutta sentään ne tunnistaa jonkinmoisiksi käsiksi.





Hmmm...Skanneri muuttaa sitten jonkin verran värejä, joka ärsyttää suunnattomasti koska suunnittelemani värimaailma tuhoutuu  >=/


Jotenkin sain kipinän piirtää lisää henkilöitä tuonne Kauhujen linnaan ja seuraava oli Celeste.





Höhöö, syytän taas skanneria kun se ei näytä metallihohtoisia kohtia kunnolla. Mm. Celesten kimaltelevat vihreät kengät katoavat kokonaan lattiaan.
Tiedän, omaan raa'an mielikuvituksen O__o  *nauraa* Jeeeps olemme niitä menninkäisiä Hannan kanssa  x)


Tähän mennessä viimeisin on kummitus Jessica.







Neljäs hahmo on ollut päässä jo useamman vuoden (ja ehkä viideskin), mutta en ole vielä viitsinyt ruveta toteuttamaan ideoitani.

Kuvista löytyy muuten aina eräs sama hahmo. Tuli tavaksi piirtää se ja kun siitä on tullut vähän niin kuin perheen inside-juttu.

Pistän nyt vielä samaan kastiin jotain kolme vuotta sitten töissä tekemäni piirroksen joka käy tähän kastiin täysin. Töissä olisi paljon tekeleitäni mutta ei niitä viitsi kuvailla siellä xD Lasten kanssa tulee piirrettyä ja välillä pitää tehdä koristeita. Varsinkin ensimmäisenä vuonna sitä hommaa oli paljon kun koko ryhmis perustettiin vasta silloin kun aloitin työharjoittelun. Nyt siis tulee tehtyä siellä vain sijaisuuksia silloin tällöin. Ainiin oli muuten hauskaa kun menin syksyllä toiseen ryhmikseen tuuraamaan ja sain heti tilauksen piirtää mustalle kartongille ison pantterin xD
Muttah, nyt se kuva....






Äääh olihan minulla vielä tämäkin! Inspiraatio ja piirrostyyli tuli 'A Vampyre Story' nimisestä pc-pelistä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti