31.7.2012

Rullaverhot

Kaikki alkoi siitä kun minulla oli valkoinen rullaverho, jossa näkyi jokunen pieni likaläikkä. Tuijotin sitä ja ajattelin, miksi en muokkaisi sitä? Tästä on jo jotain neljä vuotta joten en tarkkaan muista, mistä sain ideani mutta keskellä verhossa olevat tulee lempipeleistäni, Project Zeroista (japanilaisia kauhupelejä). Tässä lopputulos:

Reunat on maalattu spray-maalilla, muut on tehty tussilla. Tussin jäljet sain vahvistaa tässä pari vuotta sitten.


Nämä ovat siis Project Zero aiheisia. Ylin, lasimaalaus tyylinen riikinkukko on PZ pelien loppubiisien tekijän Tsukiko Amanon 'Koe' (ääni) musiikkivideosta. (Tarkemmin ottaen pelisarjan kolmanteen osaan tehty [The Tormented.]) Kanjissa alhaalla lukee Zero, joka on kyseisen pelisarjan nimi japanissa (Amerikassa se on Fatal Frame).
Anteeksi pimeä kuva, katson jos edes tähän saisin aikaiseksi ottaa paremman kun omistan nyt aavistuksen verran paremman kamerakännykän...

 
Maalasin myös keittiön rullaverhon pari vuotta sitten. Ensin minulla oli täysin eri suunnitelma, mutta vastaan tuli kaksi ongelmaa; rullaverho ei ollut tasapintainen ja se imi todella paljon spraymaalia. Toteutan alkuperäisen suunnitelman jos satun löytämään jostain samantyylisen rullaverhon kuin huoneessani.
Nyt minulla on näyttää ennen ja jälkeen kuvat lähinnä siksi koska toinen keittiön rullaverho on muokkaamaton. Tulette huomaamaan että otan harvoin kuvaa ennen kuin rupean muokkailemaan, koska kipinän saatuani ei tule mieleenkään ruveta kuvailemaan.



Yritin ensin maalata sitä kokonaan valkoiseksi, mutta se imi tosiaankin runsaasti maalia. Muutin suunnitelmaa ja jatkoin maalaamalla vain entiset vaaleat raidat ja nekin imivät about 5 valkoista spray pulloa. Verhon kuivuttua vetelin maalarinteipit suunnilleen entisten raitojen reunaan ja käytin metallinhohtoisen violetin loppuun. Se jäi vielä aika epätasaiseksi enkä viitsinyt ajaa melkein 17 kilometriä ostamaan lisää joten vedin hopealla sik-sakin.
Rullaverhosta tuli aika kova suuren maalimäärän vuoksi, joten ylös rullautuminen ei suju ihan niin sujuvasti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti