31.7.2012

Kaulaliinoja

Syksyllä tuli aloitettua myös toinen kansalaisopiston kurssi Airan kanssa, käsityö kahvila. Siellä näperrellään vähän kaikenlaista. Esim. ensin punottiin pannun alunen kahvipusseista (toiset kyllä teki niistä neliöistä kasseja mutta en halunnut itse semmoista). Siellä tuli innostuttua myös huovutukseen josta pistänkin pari tekelettä tänne.
Siellä opetettiin tekemään tuommoinen "harva verkko" -kaulaliina. Kamerakännykkäni ei ole parhaimmasta päästä, joten kuvat on harvoin teräviä ja värit saattaa heittää, niin kuin nyt. Tuo on oikeasti violetin värinen  O__o





Tästä sain idean kokeilla tehdä hämähäkin seittiä. Se oli hauskempaa tehdä, koska työ ei ollut niin yksitoikkoista. Lopuksi vielä mustasta huovutus langasta hämähäkkejä ja tuloksena oli ei-niin-upean-näköinen tulos ja siinä vaiheessa arvelutti viitsiikö sitä antaa Hannalle lahjaksi.
Mutta pesukoneessa pyörimisen jälkeen tulos olikin ihan hyvä. Laitoin muuten kaulaliinaa kiinni maalarinteipillä lakanaan ennen pyykkikoneeseen laittamista, koska aluksi tuntui mahdottomalta saada se pysymään muodossa ja paikallaan kun sitä rullasi keräksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti