31.7.2012

Opetellaan virkkaamaan

Hurahdin tässä joku viikko sitten amigurumiin. Kiitokset jälleen Airalle joka toi minua ajatellen kirjastosta kirjoja =)
Olin ensin aivan pihalla ohjeita katsoessani ja vaikka oikeastaan tiesin mitä piti tehdä; ei oma logiikka ja ohjeet sopineet yhteen. Turhauduin ja suljin kirjan päättäen säveltää omasta päästä. Tulihan siinä oikeastaan jokunen virhe, en esim. muistanut miten kavennetaan ja tein sen omalla menetelmällä. Vasta ötömöönin loppuun tehtyäni älysin että siinä amigurumi kirjassahan neuvottiin ne  O__o  Pööööhkö!


 Tuloksena oli siis mustekala. Tarkoitukseni oli tehdä se kokonaan keltaiseksi, mutta huomasin langan loppuvan kesken. Pelastin tulosta hiukan aloittamalla jokusen jalan sillä lopulla keltaisella.


Ohjeetkin alkoivat pikkuhiljaa selvitä, ja aloinkin tekemään etanaa. Tosin sitten sävelsin osan jälleen itse. Kirjoin sille ensin langasta silmät ja suun, mutta ne näyttivät niin kamalilta että purin pois.





Nämä kissat on melkein kokonaan ohjeiden perusteella tehty. Ainut vaan että tein ensimmäisen kisun korvien reunat piilosilmukoilla, vaikka ohjeet sanoivat kiinteä silmukka. Tein ne oikein toiseen kissaan ja oli viimeinen kerta...Ne näyttää enemmän lepakon korvilta  >__<
Lisäksi niiltä puuttui kokonaan HÄNTÄ! Kyllähän nyt kissalla häntä pitää olla  O___o

Ensimmäinen on siis tuo oikean puoleinen, hameella varustettu kissa. Olen siihen tyytyväisenpi kuin tuohon toiseen. Toisen naamastakin kun tuli tuommoinen epäsopusuhtainen  <___<




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti