31.7.2012

Paint abandons canvas and my brush can't seem to start again from scratch [Alesana]

Sain velipontevalta joululahjaksi Lidlistä tuommoisen akryylimaalaus jutun, jossa oli kuusi väriä, kolme eri kokoista pensseliä ja taulukangas varustettuna tuulimyllyn kuvalla. Itse olin silloin mukana valikoimassa lahjaa xD  En pahemmin käytä vesivärejä/akryylivärejä/öljyvärejä, koska olen aika tumpelo sen siveltimen käytön kanssa. Jäljestä tulee minulla harvoin tasaista jollen voi nojata kättä johonkin.
Tämä oli ensimmäinen akryylimaalaukseni ja se kyllä näkyikin. Yritin ohjeitten mukaan sotkea värejä huonoin lopputuloksin joten sotkin ne sitten oman maun mukaan ja lisäsin omasta päästä kukkaköynnöksen kun se oli muuten niin ankean näköinen.
Ihan mukavaahan tuota oli maalailla, mutta en vielä tuon perusteella hurahtanut hommaan niin että ryntäisin ostamaan lisää värejä ja pohjia.

Satuin löytämään 2.4.2003 julisteesta läpi piirtämäni, vesiväreillä maalatun pollen. Muistan, että tykkäsin siihen aikaan kovasti tuhertaa pieniä juttuja vesiväreillä pahville ja vahvistaa lopuksi rajat permanentti kalvokynällä. Niitä puuhia varten piti leikellä pienestäkin siveltimestä karvoja pois, jotta sai tarpeeksi kapean kärjen.

Tämänkin taisin piirrellä samana vuonna semmoisilla öljypastelli-liiduilla. Yläaste ikäisenä ei tullutkaan piirreltyä muita kuin hevosia ^____^   (Kamala tuo auringonlasku >____<  Silloinkaan en ollut siihen tyytyväinen, mutta kun olin alussa mennyt painamaan liian kovasti niin muita värejä ei saanut enää sulautumaan niiden päälle.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti