31.7.2012

Tatuointi suunnittelua/Valmis lopputulos

Tarkoituksenani on lisätä tatuointieni määrää ensi kuussa. Otan viimeinkin egypti-aiheiseen käteeni Bastet-kissajumalattaren ja samalla vetäistä uudestaan pienillä lisäyksillä noin neljä vuotta sitten tehdyn kuvan.

Tuo atomi on erään amerikkalaisen punk/hardcore bändin logo ja otin sen lapaluun kohtaan 19-vuotiaana [Strung Out]. Kuva on tässä vuosien saatossa haalistunut parista kohtaa, joten se täytyy vahvistaa ja tahdon siihen samalla tuon tapaisen räjähdys efektin taustalle mustalla ja punaisella. Alusta alkaen tiesin että otan jossain vaiheessa siihen lisää mutta kun ei ollut aluksi selvillä mitä niin idea sai muhia ihan rauhassa. Muutenkaan en hoppuile kuvieni kanssa. Sanoisinko että minulla on ollut jo useamman vuoden selvillä minkälaisia haluan mutta otan tatuoinnin vain kerran vuodessa tai kahdessa. Ne kuitenkin maksaa sen verran että ei viitsi montaa kertaa vuodessa käydä hakkauttamassa.

Tulostin netistä sen mallisen kuvan kun olin suunnitellut mielessäni sen olevan, piirtelin ääriviivat läpi ja parantelin sen vastaamaan mielikuvaani. Paria kohtaa koristeissa yksinkertaistin, jotta se olisi mahdollista tatuoida. Vaikka tuolle kuvalle on tulossa kokoa semmoiset 16cm, niin on se kuitenkin aika vähän mihinkään jumalattomiin yksityiskohtiin.
Voin laittaa sitten tänne lopputulokset kun kuvat on saatu hakattua.

 YHDISTIN TÄHÄN SAMAAN MYÖHEMMÄN LOPPUTULOKSEN.

Laitoin tänne aiemmin suunnitelmani tulevista tatuoinneistani ja otinkin ne tässä puolitoista viikkoa sitten =)
Lopputulokset oli hiukan erilaisia kuin alkuperäiset suunnitelmat, mutta onneksi luotin tatuoijaani ja annoin sen tehdä sen omien lisäys-ideoiden mukaan koska lopputulos oli paljon vaikuttavamman näköinen ^____^

Elikkäs kuvaan tuli halkeemia jotka tekee siitä aivan ihanan! Vanhakin kuva sai samalla uutta ilmettä ^___^


 

Ja tähän Strung Out:n atomi logoon tuli ihanat värit ^____^ Tuo musta piste on sitten irronnutta rupea xD Pesin ja rasvasin sen ennen kuvan ottoa...Alkuperäinen kuva oli paljon ohuempi ja tosiaan siitä oli paikoitellen kadonnut väri.
Kiitokset Tommille hyvästä työstä =)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti